De ce "Doctori de Acoperis" ?

 
     Scopul acestei activitati este de a oferi o alternativa mult mai ieftina celor care doresc sa-si inlocuiasca acoperisul vechi de tigla sau tabla cu unul nou.
 
    Inainte de aparitia acestei idei-deloc originala in plan extern, deoarece in alte tari europene afacerea este condusa de o multitudine de agenti economici cu rezultate notabile, singura optiune pentru a avea un acoperis estetic si functional era sa-ti cumperi si sa montezi unul nou. Acest segment mort pe piata Romaneasca este probabil datorat producatorilor de tigla de table de 0,35-0,55 mm grosime, slaba ca izolator termic si fonic dar cu un avantaj major.
     Pretul de lista intre 5-7 euro/mp.
     Si usurinta la montaj.

    Desi pretul pare mic ,se constata ulterior ca este nevoie de o multitudine de accesorii si elemente de ansamblare tipice care una peste alta, ridica pretul acoperisului de table undeva intre 9 si 12 euro/mp fara montaj.

     De asemenea un alt motiv al nedemararii de catre nimeni a acestei activitati este faptul ca populatia din Romania nu este constienta de faptul ca ca durata de viata a unui acoperis de tigle ceramic este de 150 de ani minim, existand nu putine edificii istorice care se mandresc cu tiglele originale care arata perfect dupa trei, patru sau cinci sute de ani. Conditia ca un acoperis de tigla sa reziste atat timp este intretinerea periodica facuta odata la 25-30 de ani, cand se revizuieste si repara structura de suport, se curata perfect prin hidrosablaj cu bicarbonat de sodiu la 300 barr si detergenti specifici,se repara sau inlocuiesc piesele de ceramica deteriorate, se etanseizeaza tot acoperisul si se vopseste cu vopsea speciala de tigle ceramice pe baza de acril si apa.
     Toate materialele sunt 100% ecologice.

     Acoperisul arata ca nou si nu este nevoie sa fie schimbat.Pretul este mai mic de jumatate din cea mai ieftina varianta cu tigla de table.Timpul de executie este de doua-maxim trei zile, pentru un acoperis mediu de casa familiala de maxim 200 mp.
 
     Suntem reprezentantii unui producator de vopsele polimerizante acrilice si teflonate de top Mondial-ISOPAINT NORDIC A/S cu experienta de peste 45 de ani in domeniu si lider absolut pe piata Europeana. Folosim materiale omologate si recunoscute in plan mondial pentru durabilitate si estetica deosebita.O gama variata de culori, perfect impermeabil la apa in stare lichida si permeabila la vapori, lasa acoperisul sa respire si nu permite umidificarea tiglei ceramice si astfel implicit, previne faramitarea in timp datorata inghetului si dezghetului repetat din perioada invernala. Bun izolator fonic si termic, iti permite sa economisesti 12-20% din factura la energie atat iarna cat si vara.
 
     Varianta de a cumpara si monta un acoperis nou este costisitoare si de multe ori inutila. Vechiul acoperis de tigla ceramica, beton sau tabla este reparabil si deci perfect functional.Noi ti-l facem ca nou sub aspect tehnic functional si estetic.Tu doar alege culoarea si lasa restul in seama noastra, a specialistilor in acoperisuri. Mareste deci in mod inteligent si cu cheltuieli minime valoarea casei tale!