Iso RustConverter – convertor de rugina

Iso RustConverter este un grund (primer) pe baza de apa, ce contine acid tanic si un polimer organic. 
Iso RustConverter nu indeparteaza rugina ci o transforma intr-un compus inert, negru care poate fi vopsit ulterior; mascand astfel petele de rugina si prevenind aparitia coroziunii ulterioare.
 
In urma unor reactii chimice, in final rugina este convertita intr-un strat polimeric negru, stabil, strat care constituie un grund excelent pentru vopsea.
Acidul tanic reactioneaza cu oxidul de fier (rugina) si i-l transforma chimic in tanat de fier, o substanta stabila, de culoare inchisa.
Polimerul organic ofera un strat (grund) de protectie.
 
Pentru suprafete exterioare, expuse la intemperii, este recomandata aplicarea a doua straturi de vopsea peste Iso RustConverter. Aceasta ofera o protectie suplimentara a suprafetei impotriva intemperiilor (ploaie, umezeala, sare, zapada, soare).
 
Utilizare 
 
Iso RustConverter poate fi aplicat pe orice obiect ruginit din fier sau otel si este o solutie buna de fixare a ruginii inainte de vopsire.
Indepartati numai bucatile (particulele) de rugina care se desprind folosind o perie de sarma, ciocan sau hartie abraziva (smirghel). Rugina care se desprinde sau se exfoliaza trebuie indepartata deoarece nu ofera o baza stabila. Nu este necesar sa indepartati toata rugina deoarece Iso RustConverter o transforma chimic si o sigileaza pe supafata.
 
Iso RustConverter se aplica cu pensula sau rola. Se poate aplica si cu un pistol de pulverizare. Iso RustConverter se aplica numai pe suprafete ruginite. El adera si la suprafete neruginite sau vopsite dar nu ofera nici o protectie anticorosiva suplimentara cand este folosit pe astfel de suprafete.

Comentarii

Cuvinte cheie : reparatii acoperisuri; restaurare acoperisuri; vopsire acoperisuri; restaurare acoperisuri istorice; reparatii acoperisuri din tigla tabla sindrila ondulin; vopsire acoperisuri din tigla tabla sindrila ondulin; reparatii strucuri lemn metal; vopsitorie impregnare profesionala; spalare tratare acoperis; hidroizolatii acoperisuri; alpinism utilitar; invelitori de azbociment; distribuitor isopaint; .