StoneColor® – vopsea pentru pavaje si platforme din betonDescrierea produsului

StoneColor a fost dezvoltata pe baza ultimelor descoperiri in domeniul nano-tehnologiei, inclusiv a pigmentilor. Acestia, printr-un proces unic de fabricatie, introduc proprietati necunoscute anterior, cum ar fi: o penetrare superioara a suprafetei, aderenta crescuta, rezistenta mare la intemperii si UV, precum si o rezistenta superioara la apa, ulei si cele mai cunoscute produse chimice din viata de zi cu zi. 
Stone Color este disponibila in cinci culori standard si o varianta incolora.
 
Aplicare si Utilizare
 
StoneColor a fost special dezvoltata pentru vopsirea si protectia suprafetelor minerale poroase si absorbante din: beton, calcar, argila, clincher. Produsul are o larga arie de aplicabilitate ca de exemplu: terase, alei pavate, parcari, zone publice, platforme betonate (inclusiv in hale industriale), pavaje din beton sau oricare din suprafetele mentionate mai sus.

Comentarii

Cuvinte cheie : restaurare acoperisuri; vopsire acoperisuri; restaurare acoperisuri istorice; reparatii acoperisuri; restaurare acoperisuri din tigla tabla sindrila ondulin; restaurare acoperisuri din tigla tabla sindrila ondulin; reparatii strucuri lemn metal; vopsitorie impregnare profesionala; spalare tratare acoperis; invelitori de azbociment; distribuitor isopaint nordic; .